• Zgjidhja perfekte për biznesine vogëlFilloni të merrni pagesat tuaja sot

  Regjistro
 • Zgjidhje ideale përdyqanet e mëdha dhe supermarketet

  Regjistro
 • Zgjidhja Perfekte përe-CommerceFilloni të merrni pagesën sot

  Regjistro

Merchant Mobile App

OpenPay Merchant Mobile app mund të instalohet nga çdo tregtar për të pranuar pagesat në dyqan. Shkarko app Merchant sot për Apple iOS ose Android, është falas.
Paguani pa para në dorë, kartë krediti ose kartë debiti, vetëm me një skanim nga telefoni juaj celular.
Një kod QR i gjeneruar në disa sekonda.
Skanoni dhe paguani me pagesë të hapur.

 

skano dhe paguaj, Raiffeisen on, ebanking, pagesa, si për të paguar, appskano dhe paguaj, Raiffeisen on, ebanking, pagesa, si për të paguar, app, app store, app app app, app aplikacionin

Lidh pikën tënde të shitjeve

OpenPay ofron mundësinë për të integruar Pikën tuaj të Shitjes dhe për të filluar marrjen e Pagesave në llogarinë tuaj bankare.
Transferimi i parave nga llogaria e klientit në llogarinë tuaj bankare kryhet në kohë reale.
OPEN PAY bën të mundur transaksione më të shpejta në çdo kohë.
Skano dhe paguaj me pagesë të hapur

eCommerce

Integroni Dyqanin tuaj Online sot dhe filloni të pranoni pagesën me lehtësi. OpenPay ofron sigurinë maksimale në Pagesat Online dhe ju i merrni paratë menjëherë pas përfundimit të transaksionit.
Nuk ka nevojë për të dhënat tuaja personale, paguani me një skanim nga telefoni juaj celular.
Një kod QR i gjeneruar në disa sekonda.
Skanoni dhe paguani me pagesë të hapur.

Si funksionon?

Kliko këtu për të parë videon demo të blerjes openPay.
 • Tregtari gjeneron kodin QR të pagesës në mobilet e tij, kompjuterin e pikës së shitjes ose faqen e internetit eCommerce.
 • Klienti hap aplikimin e tij bankar mobil dhe skanon kodin QR
 • Klienti konfirmon pagesën duke përdorur kodin pin.
 • Tregtari merr konfirmimin e pagesës në celular, në kompjuterin e pikës së shitjes ose në e-Commerce backend.

LAJMET E FUNDIT